Elke drop van breigoed gaat gepaard met een pre-ordercampagne

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk? Ontdek het hier.

Voor hun breigoed werkt Wild Muse met een pre-ordersysteem, waarbij jij jouw stuk bestelt voordat het geproduceerd wordt. Waarom? Op die manier kunnen wij inschatten welke modellen, kleuren en maten aanslaan. De productie wordt beter afgestemd op de vraag en zo gaan we overschotten tegen. Als klant kies je heel bewust voor onze stuks. Dat je er even op moet wachten, vind je niet erg.

En er is nog een bijzondere reden: via dit systeem kunnen wij voor kleinschalige fabrikanten kiezen die net als ons geloven in een ethische, eerlijke aanpak en authentieke, tijdloze kleding. Zo maak jij mee het verschil voor alle mensen achter Wild Muse en kunnen wij voluit voor onze droom gaan!

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

1

Elke pre-ordercampagne loopt één à twee weken.

In die tijd kies je welk stuk je graag wil kopen en plaats je een bestelling. Na afloop van de campagne krijg je van ons een bevestigingsmail inclusief leverdatum. Vanaf dan kan je beginnen aftellen… 

Afhankelijk van het model en het productieproces wordt je bestelling ongeveer 12 weken na afsluiting van de pre-ordercampagne aan huis geleverd. Artikelen die in pre-order besteld kunnen worden, zijn heel duidelijk zo aangegeven met het PRE-ORDER label.

2

Kies je favoriete model en kleur.

Bij elk model vind je verschillende foto’s, een uitvoerige beschrijving en een matentabel die jou helpt om de juiste maat te bepalen.

Twijfel je toch? Geen probleem, contacteer ons via hello@wildmuse.be en wij helpen je graag verder!

3

Bevestig je aankoop.

Voor een aankoop hoef je geen account aan te maken. Als je een account aanmaakt, kan je wel steeds inloggen om de status van je bestelling te raadplegen.

4

Kies je leveradres.

Kies het adres waar je je stuk geleverd wilt hebben. Eens de bestelling bevestigd werd, kan het adres niet meer gewijzigd worden.

Is er toch een probleem? Gaf je het foute adres op? Geen probleem, contacteer ons via hello@wildmuse.be en wij doen het nodige!

5

Betaal je bestelling.

Omdat wij het fantastisch vinden dat jij mee investeert in Wild Muse, krijg jij van ons bij elke pre-orderbestelling een Wild Card ofwel een kortingscode van 15% die je kan verzilveren op een toekomstige bestelling. Je geniet voortaan ook van Early Access en de bijkomende voordelen op onze volgende pre-ordercampagnes.

6

En het aftellen kan beginnen!

Afhankelijk het model, het productieproces en het moment waarop jij je bestelling plaatste, wordt jouw stuk rond de 12 weken na bestelling geleverd. We houden je regelmatig op de hoogte over het productieproces en de status van je bestelling. Op het moment dat het order bij ons vertrekt, krijg je van ons een mail met je trackingnummer.

7

Je geduld wordt beloond!

Je wordt helemaal happy én een tikje wild wanneer je dat langverwachte pakje ontvangt en jij je favoriete Wild Muse stuk kan showen!

Liep er onverwacht toch iets fout? Bestelde je de verkeerde maat? Geen nood. Ook al bestelde je tijdens een pre-ordercampagne, je kan het pakje steeds retour sturen (of ruilen indien je maat nog beschikbaar is). Al hopen wij natuurlijk dat dit zo weinig mogelijke gebeurt. Niet alleen voor ons, maar ook en vooral voor de planeet!

Nog vragen?

In onze FAQ lijst vind je nog veel meer info maar blijf je toch met een vraag zitten? Aarzel niet en contacteer ons via hello@wildmuse.be. We helpen je heel graag verder!

×
Nederlands