wij dromen van een wereld zonder overschotten

Investeer jij met ons mee?

Wij dromen van een wereld waarin enkel geproduceerd wordt wat nodig is en daarom gaat elke drop van breigoed bij ons gepaard met een pre-ordercampagne. Dit betekent dat jij jouw stuk bestelt voordat het geproduceerd wordt.

Aangezien de minima om een breigoedproductie op te starten vrij hoog liggen, willen wij goed kunnen inschatten welke modellen, kleuren en maten goed verkopen en zo overschotten tot een minimum beperken.

Jij bepaalt dus als klant welke modellen en kleuren effectief in productie gaan. Je kiest heel bewust voor onze tijdloze stuks en eerlijke aanpak. Zo maak jij mee het verschil en zetten we samen een stapje dichter richting ideale wereld 😉.

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

1

Een pre-ordercampagne loopt twee weken.

In die tijd kies je welk stuk je graag wil kopen en plaats je een bestelling. Na afloop van de campagne krijg je van ons een bevestigingsmail inclusief leverdatum. Vanaf dan kan je beginnen aftellen… 

Afhankelijk van het model en het productieproces wordt je bestelling ongeveer 3 à 4 maand na afsluiting van de pre-ordercampagne aan huis geleverd. Artikelen die in pre-order besteld kunnen worden, zijn heel duidelijk zo aangegeven met het PRE-ORDER label.

2

Kies je favoriete model en kleur.

Bij elk model vind je verschillende foto’s, een uitvoerige beschrijving en een matentabel die jou helpt om de juiste maat te bepalen.

Twijfel je toch? Geen probleem, contacteer ons via hello@wildmuse.be en wij helpen je graag verder!

3

Bevestig je aankoop.

Voor een aankoop hoef je geen account aan te maken. Als je een account aanmaakt, kan je wel steeds inloggen om de status van je bestelling te raadplegen.

4

Kies je leveradres.

Kies het adres waar je je stuk geleverd wilt hebben. Eens de bestelling bevestigd werd, kan het adres niet meer gewijzigd worden.

Is er toch een probleem? Gaf je het foute adres op? Geen probleem, contacteer ons via hello@wildmuse.be en wij doen het nodige!

5

Betaal je bestelling.

Wordt het minimumdoel niet gehaald en gaat de productie dus niet door, dan krijg jij binnen de 14 dagen na afsluiting van de campagne jouw betaling teruggestort.

6

En het aftellen kan beginnen!

Omdat wij het fantastisch vinden dat jij mee investeert in een mooiere wereld, krijg jij na afsluiting van de campagne een kortingscode van 15% die je kan verzilveren op een toekomstige bestelling.

Afhankelijk het productieproces, wordt jouw stuk ongeveer 3 à 4 maand na bestelling geleverd. We houden je regelmatig op de hoogte over de status van je bestelling. Op het moment dat het order bij ons vertrekt, krijg je van ons een mail met je trackingnummer.

7

Je geduld wordt beloond!

Je wordt helemaal happy én een tikje wild wanneer je dat langverwachte pakje ontvangt en jij je favoriete Wild Muse stuk kan showen!

Liep er onverwacht toch iets fout? Bestelde je de verkeerde maat? Geen nood. Ook al bestelde je tijdens een pre-ordercampagne, je kan het pakje steeds retour sturen (of ruilen indien je maat nog beschikbaar is).

Nog vragen?

In onze FAQ lijst vind je nog veel meer info maar blijf je toch met een vraag zitten? Aarzel niet en contacteer ons via hello@wildmuse.be. We helpen je heel graag verder!

×
Nederlands